Fair trade kinderkleding koop je via apenkopje.nl

logoHoi, welkom allemaal op mijn blog. Leuk dat jullie weer eens de tijd hebben genomen om een blog van mij lezen. Vandaag ga ik het over kinderkleding hebben. Ik zelf heb dan geen kinderen maar ik vind het altijd leuk om babykleren te kopen. Zo had ik laatst een verjaardag van een neefje van mij die 2 jaar oud werd. Kinderkleding is behoorlijk duur, vooral omdat het bij die leeftijd al na een paar maanden niet meer past. Maar desondanks ben ik gaan zoeken op internet naar leuke kleren. Zo ben ik uitgekomen op bij apenkopje.nl. Een heel leuk maar ook verrassend goedkoop bedrijf waar je babykleding kunt kopen. Het eerste wat mij op viel was de stoere kinderkleding die ze verkopen. Ook is de website gebruiksvriendelijk.

60515-website

 

Voor stoere jongenskleren moet je hier zijn

tsgorila1_2Zoals gezegd was ik dus op zoek naar kinderkleding voor mij 2 jarig neefje. Ik was bij Apenkopje dan ook zo geslaagd. Ik zal voor je een foto van mijn aankoop aan dit blog toevoegen. Vind jij dit ook wat, klik dan op de afbeelding en je gaat gelijk naar de pagina toe. De reden waarom mijn cadeau bij dit bedrijf heb gekocht is omdat zij aan MVO doen. Deze term is voor de meeste van jullie wel bekend, dus ga dit begrijp niet uitleggen. Maar apenkopje.nl bieden alleen producten aan die voldoen aan fair trade. Deze ecologische kleding is overigens verkrijgbaar in exclusieve maten als Coq, Toby Tiger, Pate en  nOeser.

Ik ben inmiddels zeer te spreken voor dit bedrijf. Zijn jullie van plan in de toekomst kinderkleding te kopen moet je zeker even hun website bezoeken. En voor overige producten voor de kinderkamer kun je daar ook bij terecht.