Een puzzel 1000 stukken is leuk om te leggen voor beginnende puzzelaars en ervaren puzzelaars

Drankpakketten

Of je nu net begint met puzzelen of hier al de nodige ervaring in op hebt gedaan, in beide gevallen mag een puzzel 1000 stukken niet ontbreken bij jou in de kast. De afmeting van de puzzelstukjes is hetzelfde vergeleken met een grotere puzzel, maar de lengte en de breedte van de puzzel is simpelweg kleiner. Hierdoor hoef je minder stukjes lucht, gras of water te leggen en krijgt hierdoor sneller de print onder de knie.

Al wat meer ervaring? Stap over op het leggen van een 1500 stukjes puzzel

Heb je op dit moment wat meer ervaring? In dat geval is de kans erg groot dat je je maar al te graag een keer goed uit wilt dagen. Stap over op het leggen van een 1500 stukjes puzzel. Shop in een online webshop daarom meteen een puzzel 1000 stukjes Ravensburger en een puzzel 1500 stukjes Ravensburger.

De puzzels Jan van Haasteren herken je aan de drukke en de kleurrijke prints

Als je jezelf echt een keer goed uit wilt dagen, is het een goed idee om een van de puzzels Jan van Haasteren uit te proberen. Je herkent de puzzels van deze Nederlandse tekenaar aan de drukke en de kleurrijke prints. Het leukste van allemaal? De tekenaar laat in iedere print ook standaard een aantal elementen terugkomen. Denk hierbij aan de haaienvin, die je bijvoorbeeld spot in het water of op een muur. Vandaag de dag zijn er tientallen prints waar je uit kunt kiezen en de puzzels zijn per stuk en in mooie voordeel verpakkingen te kopen. Leuk om bijvoorbeeld eens cadeau te doen tijdens de feestdagen of voor een verjaardag.