Bedrijfsuitje organiseren met tips van Ietsdoenofferte.nl

Van het bedrijf waar ik voor werk ben ik gevraagd om een bedrijfsuitje organiseren. Ik licht jullie hier graag over in met allerhande ideeën en tips die jullie wellicht nog goed van pas kunnen komen.

Een bedrijfsuitje kun je natuurlijk organiseren als teambuilding evenement, bijvoorbeeld als je elkaar beter wilt leren kennen na een fusie. Maar, ook gewoon ter ontspanning, bijvoorbeeld na een jaar vol spanning over het behalen van de doelstellingen en deadlines.

eropuit feest

Een goed voorbeeld van het eerste is bijvoorbeeld teambuilding op het water. Het wordt gepresenteerd als een zeer professioneel teambuilding evenement. Aangezien het nog een ouder schip is, dienen vele taken met de hand gedaan te worden. Hierbij is natuurlijk communicatie een essentieel onderdeel bij.

Een voorbeeld van een meer ontspannen teambuilding evenement is het relaxen op een boerderij. Toevallig las ik laatst nog over een boerderij langs de Rijn die helemaal opgeknapt is. Niet alleen het uitzicht is dus prachtig, maar ook de zalen en de boerderij zelf. Je kunt hier heerlijk eten. Maar ook overdag is het werkelijk genieten langs het strand of luieren in een bootje op het water. Genieten dus.

Wist je trouwens dat een bedrijfsuitje valt onder een uitstapje? Althans volgens Wikipedia.