Het perfecte studenten geschenk

Bierverpakkingen

De introductieweken zijn net weer voorbij. Het studiejaar is begonnen en waarschijnlijk zul je overal studenten tegenkomen. Waarschijnlijk heb je veel nieuwe mensen leren kennen en zijn er allerlei soorten feestjes. Als er in de groep iemand jarig is die je nog niet zo goed kent, kan het lastig zijn om voor diegene een cadeau te bedenken. De oplossing: als studenten ergens van houden, dan is het wel bier! Stop het bier in leuke bierverpakkingen en je cadeau is klaar om te geven.

Bierverpakkingen

Unieke geschenkverpakkingen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de bierflesjes in plastic te wikkelen en een lintje er omheen te doen, maar dat is misschien niet zo origineel. Je kunt echter ook uit allerlei wat meer unieke bierverpakkingen kiezen. Denk hierbij aan bierkratjes van hout, waar je vier à zes flesjes in kwijt kunt. Ook kun je gaan voor een geschenkdoos voor kerst voor tijdens de feestdagen, waarbij de verpakking een soort adventskalender wordt.

Wat ook heel leuk is, is om een bierdrager te gebruiken. Dit is een houten drager, waarin de flesjes horizontaal naast elkaar gezet kunnen worden. Deze dragers zijn leuk om te bewaren en als decoratie te geven, of door ze te beschilderen kun je ze personaliseren. Een andere soort bierverpakking is om de flesjes in een metalen bierrekje te zetten, of een bier clip, tasje of draagkarton.