Heb jij Assassins creed valhalla al gespeeld?

Als het antwoord op deze vraag nee is, ga dan zo snel mogelijk naar de Ubisoft Store en koop dit spel. Assassin’s Creed Valhalla heeft bij de launch het best verkocht van alle Assassin’s Creed spellen in de serie en dat is voor een goede reden. De wereld is prachtig gemaakt, de voice acting is geweldig, en je speelt een viking. Wees nou eerlijk. Wat is leuker om te spelen dan een viking? Dat zijn toch de coolste kerels in de hele wereld? Je bent niet overtuigd? Oke lees dan verder en dan overtuig ik je. Dat beloof ik je.

De beste van de serie

Hoewel assasins creed valhalla ps5 een droom is die de meeste mensen niet kunnen naar de realiteit kunnen brengen is Assassin’s Creed Valhalla nog steeds één van de beste uit de serie. Je kunt op lugubere wijze je tegenstanders in brute gevechten verslaan? Ja dat kan en het is prachtig geanimeerd ook nog. Heb je een prachtig verhaal dat goed combineert met de gameplay? Je plundert en veroverd dingen en het verhaal gaat over een invasie dus wat wil je nog meer? Kun je mensen stiekem neersteken met het coolste mes ooit? Het is Assassin’s Creed Valhalla dus natuurlijk kan dat.

Niet is perfect

Deze Assassin’s Creed is een geweldig onderdeel van de serie en velen houden ervan maar het spel is natuurlijk niet perfect. Geen enkel spel kan perfect zijn. Dus hier zijn een paar minpuntjes voor Assassin’s Creed Valhalla. Het is een geweldig spel maar deze dingen hadden anders gekund. Omdat Assassin’s Creed Valhalla de beste dingen van de serie combineert is het overweldigend voor een nieuwe speler. En er is soms weinig samenhang tussen alle gameplay loops. Dat komt wederom omdat ze gewoon zo veel gameplay loops hebben. Dan wordt het moeilijk om er samenhang in te vinden. Maar dit zijn voornamelijk kleine vlekjes op dit geweldige spel.