Bakfiets bestellen op het internet

Een bakfiets is ontzettend handig voor het vervoer van allerlei dingen. Of je er nou boodschappen mee gaat doen, klusspullen mee gaat kopen of er je kinderen mee naar school brengt, de bakfiets is een ideale fiets. Daarom zie je hem ook steeds vaker voorbij komen op de weg. Vooral in de grote steden in de bakfiets een enorme trend. Het nadeel van de meeste bakfietsen is echter dat ze enorm zwaar zijn en daarmee moeilijk hanteerbaar. Daarom is het verstandig om te zoeken naar een bakfiets die wat lichter is, of zelfs elektrisch!

Online een bakfiets bestellen

Soms is het gewoon fijn om een bakfiets via het internet te bestellen. Dan heb je vaak veel keuze wat betreft de maten en de kleuren en vervolgens wordt het bij je thuis afgeleverd! Ideaal! Echter, is het probleem hierbij soms dat je niet altijd weet wat je koopt en dat de fiets die je ontvangt niet helemaal fietst zoals jij had gehoopt. Als je een Dolly Bakfiets besteld heb je vaak de mogelijkheid om een proefrit te maken. Deze kun je gemakkelijk via de website inplannen. Als je hem vervolgens ziet zitten, kun je kiezen om de bakfiets alsnog online te bestellen op maat en naar eigen kleurkeuze.

Elektrische bakfiets

Wanneer je veel van de bakfiets gebruik maakt of er bijvoorbeeld kinderen in vervoerd, kan het een goede keus zijn om voor een elektrische bakfiets te kiezen. Deze bakfietsen zijn vaak lichter en zorgen ervoor dat je wendbaarder bent en daarnaast ook sneller kunt fietsen. De elektrische motor zorgt ervoor dat het geen uitputtingsslag is en dat zelfs een heuveltje op geen probleem meer voor je is!