De vervanger van het douchegordijn

Koralle_S600-schuifdeur_2-delig_voor_zijwandWat hebben wij lang een douchegordijn gehad, om de vijf jaar kochten we er een met een ander dessin en pasten meerdere accessoires hierop aan. Nu hebben we een meer praktische oplossing gevonden: een douchedeur. Dit is niet alleen hypermodern maar ook nog eens zeer makkelijk in onderhoud.

Deze deur staat er nu gewoon en blijft waar hij staat. We konden ook kiezen voor een beweegbare deur, maar dat leek mij onhandig omdat je dan volgens mij weer snel met achterblijvend vuil zit. Waar het allemaal vandaan komt weet ik niet, maar er bevindt zich vaak een laagje stof op verschillende plekken in de badkamer.

Novellini-Giada-_GIADA_2B
Antikalk

Waar we met het ouderwetse douchegordijn nog vaak last hadden van de aanhoudende kalkaanslag, beloofden ze bij Sanitair-online.nl zo goed als niets van dat op de door ons aangeschafte douchedeur. En dat bleek de waarheid. Het materiaal van de deuren is voorzien van een beschermende laag die je zelf heel gemakkelijk kunt vernieuwen. Vanzelfsprekend moeten we hiervoor wel het juiste middel gebruiken, dat gelukkig ook via deze sanitairspecialist verkrijgbaar is.
Novellini-Giada-_GIADA_F
Waar andere middelen evengoed nog een witte waas achterlaten, reinigt dit antikalk middel in een keer goed en blijft het langere tijd helder schoon. Dit was waar wij naar op zoek waren!