Kies jij voor duurzame relatiegeschenken?

duurzame relatiegeschenken zijn de beste keus als jij op zoek bent naar cadeautjes voor klanten of relaties. Het zijn producten waarmee je niet alleen reclame maakt voor je eigen bedrijf, maar waar de ontvangers ook echt iets aan hebben. duurzame relatiegeschenken gaan bovendien lang mee, dragen bij aan een betere wereld en ze zorgen voor een goed imago. Als jij wel eens geschenken uitdeelt namens jouw onderneming, dan is het dus zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar opties die als duurzaam aangemerkt kunnen worden. Bij greengiving zul je wat dat betreft zeker slagen!

Waarom duurzame relatiegeschenken?

Als je een eigen bedrijf hebt, dan kan het een goed idee zijn om af en toe geschenken uit te delen aan relaties, klanten of potentiële klanten. Dit heeft verschillende voordelen:

  • mensen herinneren zich jouw bedrijf
  • je krijgt meer naamsbekendheid
  • mensen krijgen een positief gevoel door het ontvangen van een cadeautje

Kies je voor duurzame relatiegeschenken, dan krijg je nog iets sterker een positief imago. Iedereen weet immers dat er veranderingen nodig zijn in de manier waarop wij leven en consumeren. Draagt jouw geschenk daar positief aan bij, dan zal dit zeker zorgen voor een positiever imago! Het weggeven van een relatiegeschenk is dus een uitstekende manier van reclame maken en van klantenbinding. Je laat je duurzame relatiegeschenken immers bedrukken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Iedere keer dat mensen het product gebruiken, worden ze aan het bestaan van jouw bedrijf herinnerd. En lenen ze het product uit of gebruiken ze het ergens waar anderen het kunnen zien, dan komt jouw bedrijf bij nog meer mensen onder de aandacht. Je kunt het dus zien als een manier van adverteren, maar dan met het grote verschil dat het effect langdurig is. Het effect is dus heel anders dan bij een reclamespotje of bij een krantenadvertentie. duurzame relatiegeschenken hebben niet alleen een langdurig effect, vaak is het effect ook veel positiever.

Wat kun je kiezen?

Als je een kijkje neemt op de website van greengiving, dan zul je zien dat er veel keus is in duurzame relatiegeschenken. Wat moet je dan kiezen? Je kunt bijvoorbeeld voor iets kiezen dat goed past bij jouw bedrijf. Werk jij in de agrarische sector, dan kunnen pennen die gemaakt zijn van tarwestro een uitstekende optie zijn. Maar je kunt ook kijken naar met welk geschenk jij het meeste effect kunt bereiken. De opdruk op een pen is maar klein en pennen hebben een beperkte levensduur omdat ze op een gegeven moment leeg zijn. Zoek jij duurzame relatiegeschenken die veel bij mensen onder de ogen komen, waar veel ruimte is voor een opdruk en die jaren mee gaan? Overweeg dan eens een van de vele soorten tassen die greengiving kan leveren. Doordat mensen deze buiten gebruiken, kun je hier echt veel mensen mee bereiken! Waar je ook altijd op een positieve manier mee kunt scoren, zijn bedrukte drinkwaterflesjes. Zo zijn er dus heel veel mogelijkheden. Kijk dus eens rond bij greengiving en je zult zien dat zij ook duurzame relatiegeschenken te bieden hebben die precies passen bij jouw bedrijf!