Groot assortiment

Naam of bedrijfsnaam op pen

Een exclusieve balpen laten graveren betekent direct een bijzonder visitekaartje voor je bedrijf. Ook kun je deze pennen prima persoonlijk cadeau doen aan iemand die je bijzonder vindt. Een luxe Parker pen bestellen geeft net wat extra dimensie aan het cadeau. De pen zal een representatief beeld geven aan je bedrijf of aan een bijzondere gelegenheid. Hte geschenkdoos maakt het cadeau compleet. De pennen raak je nooit kwijt omdat je ze altijd in deze luxe doos bewaard. Deze pennen kunnen goed worden ingezet tijdens een speciaal moment. Hierbij kun je denken aan het ondertekenen van een diploma, getuigschrift of huwelijksakte. Ook een ambtenaar kan de luxe pennen van Parker, Montblanc, Cross en Waterman niet missen.

Exclusief schrijfgerei

Een gegraveerde cross pen zorgt voor een boost op papier. Naast het prachtige uiterlijk heeft deze pen alles in huis om in de beste kwaliteit inkt op papier te zetten. Ga je voor een topkwaliteit vulpen? Of schrijf je liever met een balpen? De pen van jouw keuze kun je namelijk altijd vinden. Gebruikers zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de Montblanc pen. De Montblanc pen review staat hoog in het vaandel. Exclusief is de Montblanc Bonheur Nuit Vulpen. Deze mooie zwart gouden pen kun je lang gebruiken met een vulling en is makkelijk na te vullen. Dit merk heeft zijn weg gevonden in luxe, ijdelheid en elegantie. Daar staat het merk Montblanc voor. De pen bevat echt 18 karaats goud en heeft gegraveerde vallende sterren op de punt. De stijl is gebaseerd op de jaren 20.

Pen samenstellen

Een pen van een van deze topmerken kun je soms zelf samenstellen. Zoals bij vulpennen kun je kiezen voor een fijne of medium penpunt. Je kiest zelf hoe je de tekst op de pen wilt laten zetten. Graveer in mooie goudkleurige letters een naam of een boodschap van één tot maximaal twee regels.